logo

Subaru Solterra – Meld din interesse

Solterra – Ny e-SUV

Subaru lanserer nå sin aller første elbil, og selvfølgelig er det en ekte el-SUV egnet for norske forhold – en real allværsbil perfekt for aktive nordmenn.
Elektrisk SUV for norske forhold

Subaru sin nye el-SUV har fått navnet Solterra – som betyr sol og jord. Og dette er virkelig en bil som spiller på lag med naturen på flere måter. Det er første modell i Subaru sin satsning på batteridrevne biler. Den vil komme fram i en norsk natur med barske kjøreforhold landet rundt, året rundt. Og den er ikke minst laget for aktive folk som er glade i å bruke alt naturen har å by på.

Nå viderefører og videreutvikler Subaru DNAet fra kjente modeller som Forester, Outback og XV i sin nye el-SUV. Fokus ligger fremdeles på sikkerheten, kraften og plassen, komforten og framkommeligheten.

Solterra er bygget på en helt ny plattform – e-Subaru Global platform. Dette blir plattformen både for Solterra og kommende helelektriske Subaru-modeller.

Salgsstart i 2022

Salget starter i andre halvår av 2021 og leveranse til Norge er planlagt til midten av 2022.

Ønsker du å bli oppdatert når det kommer mer informasjon om Subaru Solterra? Register deg på Subaru sin uforpliktende interesseliste.

loading