Karriere

  Bli med oss inn i fremtiden!

Vi leter alltid etter dyktige og motiverte kolleger som vil være med oss på veien videre.

SandeGruppen er en av de største bilforhandlerne i Bergen og en ledende aktør i markedet. Vi har avdelinger i Åsane og Drotningsvik og er i dag forhandler av merkene MazdaNissanSubaru, SsangYong og MG. I løpet av året vil også merkene Seres og DFSK bli en del av vår kvalitetsportefølje.

Med over 110 medarbeidere fordelt på salg nybil og bruktbil, bilutleie, autoriserte merkeverksteder, MECA verksted, delelager, klargjøring samt skadesenter tilbyr vi et komplett spekter av biltjenester. Et bredt tilbud, topp kompetanse og gode systemer sørger for at vi kan følge opp våre kunder gjennom hele bilholdet.

Sommeren 2021 står et helt nytt bygg klart i Drotningsvik og vi ser frem til å flytte inn med et topp moderne karosseri- og lakk verksted, elbil-verksted, delelager, klargjøring samt eget kundemottak. Det nye bygget vil også få egen salgsavdeling for noen av bilmerkene i vår kvalitetsportefølje. Når bygget står ferdig vil det, sammen med eksisterende bygg, gi oss et bilanlegg i Drotningsvik på hele 9000 m2.

Drivkraften vår handler om hva SandeGruppen står for. Kvalitet og høy kundeservice i alle ledd – hver dag!

Søk på våre ledige stillinger eller send oss en åpen søknad på stilling@sandegruppen.no

Bilmekaniker/Tekniker
Åsane

Lærling Reservedelsfaget

Lærling Bilfaget lette kjøretøy

Lærling Bilskadefaget

Lærling Bilakkererfaget

Lærlinger

SandeGruppen har lang tradisjon med utdanning av lærlinger og for oss representerer lærlinger fremtiden. Mange av våre fast ansatte har startet sin karriere som lærling hos oss.

Som lærling hos oss får du god og seriøs opplæring og oppfølging av våre dyktige fagarbeidere.

loading