logo

Mazda CX-60 Exclusive Line 
Plug-in Hybrid 4×4 SUV 

Fra kr 706 300,-

PRIVATLEASING

LAV MÅNEDSLEIE
Månedspris
5 890,-

Startleie
150 000,-

Inkl. met. lakk, vinterhjul
og Comfort Pack

6,5% nominell, flytende rente. Startleie
kr 150.000,-. Etableringsgebyr
kr 5.988,-. Totalpris
 kr 328.545,- (prisen vil variere med rentenivået). 3 års bindingstid / 36.000 km.

LAVT INNSKUDD
Månedspris
8 890,-

Startleie
50 000,-

Inkl. met. lakk, vinterhjul
og Comfort Pack

6,5% nominell, flytende rente. Startleie
kr 50.000,-. Etableringsgebyr
kr 5.988,-. Totalpris
 kr 336.755,- (prisen vil variere med rentenivået). 3 års bindingstid / 36.000 km.

UTFORSK KRAFTEN PÅ NYE VEIER

Mazda CX-60 er skapt i Japan av våre mesterdesignere, og representerer alt det vi har bygget inn i vårt DNA de siste 100 årene. Den kraftfulle arkitekturen har firehjulstrekk og uovertruffen sportslighet, og i tillegg en rekke førersentrerte teknologier. Utforsk den raffinerte elegansen som reflekterer vår unike japanske arv.

CRAFTED IN JAPAN

Mazda CX-60 er skapt i Japan av våre mesterdesignere, og representerer alt det vi har bygget inn i vårt DNA de siste 100 årene. Den kraftfulle arkitekturen har firehjulstrekk og uovertruffen sportslighet, og i tillegg en rekke førersentrerte teknologier. Utforsk den raffinerte elegansen som reflekterer vår unike japanske arv.

FORDELER MED PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Mazda CX-60 er en plug-in hybrid som leverer sterkt på effekt, rekkevidde og drivstofføkonomi. I tillegg til den gode følelsen ved å kjøre en bil med mindre miljøpåvirkning, får du også tryggheten med å vite at batteriet har 8 års garanti.

ELEGANSE OG STYRKE

Dra nytte av hengerkapasiteten på 2500 kg med bremser, med det valgfrie elektrisk utskyvbare tilhengerfestet som er skjult inntil det aktiveres. Mazda CX-60 har Trailer Stability Control og tilhengermodus som sørger for stabilitet og god kontroll, med intelligent demping av uønskede bevegelser i tilhengeren.

STORE CAMPINGVOGNER

Den kraftige Mazda CX-60 kan trekke store campingvogner med samme komfort som SUV-en. Tilhengerkontakten er plassert på siden av tilhengerfestet, slik at den også er diskré skjult inntil du kjører ut tilhengerfestet ved å trykke på en knapp i bagasjerommet.

PERFEKT FOR HESTEEIERE

Vår flaggskip-SUV har også kraft nok til å trekke en hestehenger med to hester, takket være tillatt tilhengervekt med bremser på 2500 kg. Tilhengerfestet kan ta et kuletrykk på 100 kg (dvs. vekten som hviler direkte på kulen).

UTFORSK INNSJØER OG ÅPENT HAV

Med sin overlegne komfort og nok krefter til å trekke båten din, er Mazda CX-60 det ideelle valget for alle båtaktiviteter. Når du har hektet av tilhengeren, trykker du bare på knappen i bagasjerommet, så forsvinner tilhengerfestet helt og bilen er klar for hverdagsbruk.

SYKKELOPPLEVELSER

Dette originale Mazda-tilbehøret er sterkt nok til to tunge elsykler, og er lett og enkelt å montere. Stativet foldes sammen slik at det kan legges i bagasjerommet uten å legge ned setene, og bilen blir også enklere å parkere. Vip

VÅR HYBRID_DRIVLINJE

Mazda CX-60 har en sterk bensinmotor, en elektrisk motor og et 17,8 kWh batteri. Det er mulig å kjøre en hastighet på inntil 140 km/t på ren el. Estimert elektrisk rekkevidde 63 km (påvirkes bant annet av vær og kjørestil). Når bensin og elmotoren kombineres har den en samlet effekt på 327 hk.

BOSE® LYDANLEGG

Tilvalgspakken Convenience & Sound pack inneholder mange godbiter, som for eksempel et Bose® surroundsystem med 12 høyttalere og Bose Centerpoint® signalprosessering samt AudioPilot® 2 støykompenseringsteknologi.

FØRERIDENTIFISERING

Med teknologi for ansiktsgjenkjenning gjenkjennes førere på samme måte som i smarttelefoner, og bilen kan automatisk stille inn over 250 førerpreferanser, som f.eks. kjøreposisjon, audio og klimakontrollinnstillinger.

ENKEL PERSONLIG TILPASNING

Med Mazda CX-60 skal du bare legge inn kroppshøyden én gang, så vil systemet automatisk beregne og justere den ideelle kjøreposisjonen. For å sikre Jinba Ittai-følelsen bruker bilen et innvendig kamera til å beregne optimale innstillinger, slik at du og alt annet er i perfekt posisjon.

TILKOBLINGSFUNKSJONER MYMAZDA-APP

MyMazda-appen gjør din kjøreopplevelse enklere og mer behagelig enn noen gang. MyMazda viser bilens vedlikeholdsplan og husker servicehistorikken slik at du alltid har oversikt.

SIKKERHET: AUTOBREMSFUNKSJON (SBS)

Det nye SBS er et avansert sikkerhetssystem som står klart til å hjelpe føreren hvis konsentrasjonen eller kontrollen over bilen svikter. Systemet kan bidra til å hindre trafikkulykker ved å varsle føreren om mulig kollisjon eller, kan systemet bremse for å unngå eller minimalisere kollisjonen.

I-ADAPTIVE CRUISE CONTROL (I-ACC)

i-ACC stiller inn hastigheten for Adaptiv cruise control (MRCC) ved å lese trafikkskilt. Disse teknologiene reduserer tretthet hos føreren, sammen med Cruising Traffic Support (CTS) som bistår med akselerasjon, bremsing og styring ved kjøring bak andre biler i tett trafikk.

5-STJERNER I EURO NCAP

Mazda CX-60 fikk høyeste karakter med 5-stjerners sikkerhetsmerking fra Euro NCAP. Resultatet er basert på en meget krevende og uavhengig kollisjonstesting og en grundig analyse av førerassistansesystemene, passiv sikkerhet og avanserte aktive sikkerhetsteknologier.

Bilder kan avvike fra kampanjemodell. Vi tar forbehold om skrive- og trykkfeil. Tilbudet gjelder til 30.06.2024.

Kontakt oss

Kontakt oss

loading