logo

Mazda CX-5
2.0 165 HK

FRA kr 456 900,-

RENTEKAMPANJE 0,95%

NY DEFIN­IS­JON AV KJØREG­LEDE

Mazda CX-5 byr på høye ytelser og stor kjøreglede for både fører og passasjerer. En familievennlig SUV med gjennomført kvalitet og god komfort for hele familien.  Menneskesentrert Skyactiv-Teknologi gir deg smidige kjøreegenskaper som matches av videreutviklet KODO – Soul of Motion-design og elegant interiør med japanske sen-tre og Nappa-skinn.

SKYACTIV-X TEKNOLOGI

Lavere drivstofforbruk med høyere dreiemoment. Skyactiv-X – den første bensinmotoren på forbrukermarkedet med SPCCI-tenning (Spark Controlled Compression Ignition) kombinerer det beste av to verdener: fordelene ved bensin- og dieselteknologi i én og samme motor, med direkte og jevn respons, kraftig og med høyt dreiemoment samt enestående drivstofføkonomi og utslippsverdier.

 

KODO – SOUL OF MOTION

Ingenting kan erstatte håndverkerens ferdigheter og kraften i håndarbeidet når en Mazda formes. KODO – Soul of Motion-design er vår filosofi med å legge liv og personlighet inn i bilene våre. Det er våre leirmodellørers ferdigheter og følelser for å forme og transformere ideer til fullskalamodeller, som gir bilene sjel og former som rører ved hjertet.

[kswr_spacer spc_desk_height=»0″ spc_phone_height=»150″ spc_phone_sm_height=»150″]

Spesifikasjoner Mazda CX-5:

Mazda CX-5 er bedre enn noen gang. Den forener inspirerende kjøreegenskaper med et høyt sikkerhetsnivå. Mazda CX-5 er vår bestselger og er en bil med god plass for hele familien. De ulike kampanjealternativene kan ikke kombineres. Pris gjelder fra 01.01.20. Begrenset antall.

Mazda CX-5, drivstofforbruk komb. kjøring 5,9-8,4 l/100 km, CO2-utslipp 154-192 g/km og NOx 9,2-73,3 mg/km. Alle nye Mazda personbiler selges med 5 år/100 000 km nybilgaranti, 12 års rustbeskyttelsesgaranti, 3 års lakkgaranti og inntil 10 års Mazda Veiassistanse. Forbruk og utslipp er målt iht. WLTP typegodkjenningsstandard.

IN­TERIØR MED EK­SKLUS­IVE DE­TALJER

Mazda CX-5 er en avansert SUV, innvendig og utvendig. Den menneskesentrerte kupeen har eksklusive detaljer og komfort. Alle detaljer er preget av KODO-design, fra elegante trepaneler til seter i Nappa-skinn. Det er et sted du gjøre vil være.

Mange tusen timer med dedikert arbeid utført av høyt kvalifiserte håndverkere skal til for å forme interiøret ned til minste detalj. Her er det fokus på detaljer som ratt med sømmer og kromring og rammeløst innvendig speil. Vi har brukt materialer av høyeste kvalitet for å styrke eiergleden og kjøregleden, med treverk, skinn og krom.

KJØREG­LEDE, SIK­KERHET OG KON­TROLL FOR ALLE

Mazda CX-5 har våre nyeste og mest avanserte i-ACTIVSENSE sikkerhetsteknologier og videreutviklet hjuloppheng med smidige kjøreegenskaper. De 19-tommers lettmetallfelgene løfter utseendet og MZD Connect kobler til smarttelefonen. Velkommen til den nye definisjonen av kjøreglede.

PER­FEKT VEI­GREP, UANSETT FORHOLD

Vanlig firehjulsdrift er ikke nok. Vår i-ACTIV firehjulsdrift bruker 27 sensorer til å sjekke veiforholdene 200 ganger hvert sekund, og skifter sømløst mellom to- og firehjulsdrift avhengig av behovet. Opplev perfekt veigrep på alle underlag, i all slags vær, og nyt følelsen av perfekt harmoni med bilen.

 

MZD CONNECT

Vårt intuitive infotainmentsystem MZD Connect holder deg oppdatert med omverdenen samtidig som du kjører sikkert. Du har den fulle kontrollen og kan enkelt og sikkert ta en telefonsamtale, bruker sosiale medier, motta tekstmeldinger og hygge deg med underholdningen.

Bilder kan avvike fra kampanjemodell. Vi tar forbehold om skrive- og trykkfeil. Tilbudet gjelder til 30.04.2024.

Billån kalkulator hos Santander Consumer Bank

Santander er et av Norges største finansieringsselskap når det kommer til lån og leasing av bil.

TA KONTAKT MED OSS

Bruk dette skjemaet til å forespørre mer informasjon eller bestille prøvekjøring av Mazda CX-5

Billån kalkulator hos Santander Consumer Bank

Santander er et av Norges største finansieringsselskap når det kommer til lån og leasing av bil.

TA KONTAKT MED OSS

Bruk dette skjemaet til å forespørre mer informasjon eller bestille prøvekjøring av Mazda CX-5

loading