Seres 3

NYHET - KLAR FOR SALG!

SERES 3 - helelektrisk SUV

Kr 259 900,-

0,9% rente*

2021 modell. Begrenset antall biler.

DESIGN

SERES 3 er en helelektrisk SUV med et robust og sportslig design som byr på et romslig interiør med en rekke praktiske løsninger.

ROMSLIG OG PRAKTISK

SERES 3 er romslig med god kupéplass for inntil fem personer med innvendig god takhøyde og et stort panoramasoltak i glass som slipper inn omgivelsene.  SERES 3 byr på en rekke praktiske løsninger som blant annet elektriske justerbare seter foran, multifunksjonsratt, trådløs lading av mobiltelefonen, 10,25-tommers infotainmentskjerm og nyttige oppbevaringsrom. Infotainmentskjermen kan også vise et 360°-oversiktsbilde av bilen – praktisk ved blant annet rygging og parkering.  Setene er trukket i skinn med dekorative blå kontrastsømmer.

Rente 0,9%

*Subsidiekampanje lån: Subsidiert rente (0,9 %) i 36 mnd. som deretter justeres til gjeldende markedsrente.

Tilbudet har en flytende rentesats som er lavere enn ordinær markedsrente de første 36 månedene, som deretter vil bli justert opp til ordinær markedsrente etter utløp av denne perioden .

Eksempel Nedbetalingstid 5 år. Priseksempel lån fra Santander:
0,9% nom./ 3,39% eff, 35% egenkapital, lånebeløp kr. 173 185,- o/5år, kostnad kr. 14 842,- totalt kr. 188 027,-

Flytende kampanjerente i de første tre årene (p.t. 0,9%), som deretter justeres til gjeldende produktrente (p.t. 4,95%). Både kampanje- og produktrenten er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden.

SIKKERHET

Det moderne karosseriet i høystyrkestål tar vare på sikkerheten for deg. Bilen er utstyrt med seks kollisjonsputer og en rekke elektriske kjøreassistenter som ABS, ESP, bakkestartassistent, Hill Descent Control, filskiftevarsler, kollisjonsvarsler med mer.

LITHIUM-BATTERIER OG REKKEVIDDE

Litihium-batteriene har en kapasitet på 53,61 kWt.  Dette gir en WLTP-rekkevidde på opptil 301 km* ved blandet kjøring eller 329 km ved bykjøring*. Lading er enkelt med ombordladeren på 6,6 kWt (AC) eller en hurtiglader på opptil 50/60 kWt DC.  Ved hurtiglading kan bilen lades fra 20-80% på bare 30 minutter (temperaturavhengig).

*Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, fremdriftsbatteriets driftstemperatur og varme/klimaanlegg med mer. 

TEKNISK
Batteri (kWh): 53,61
Rekkevidde blandet (WTLP): 301
Rekkevidde bykjøring (WLTP): 329
Ladetid hurtiglading (20% – 80%): 30 min

EKSTERIØR
Panoramatak
18″ lettmetallfelger
Takreling (sølv)

INTERIØR
Innredning i skinn
Elektrisk justerbare forseter

SIKKERHET
Filskiftevarsel

Hendelsesdataopptaker

Spesifikasjoner for modellen er ennå ikke fastsatt, med forbehold om at det kan skje endringer.

KOMFORT
Klimakontroll (klimaanlegg)
Cruisecontroll
Nøkkelløst system (nøkkelfri adgang og start)
Parkeringssensorer foran
Parkeringssensorer bak
360 graders parkeringshjelp

MEDIA
10,25″ infotainment berøringsskjerm
Navigasjonssystem
Bluetooth

Trådløs lading av smarttelefon

BELYSNING
Lysautomatikk

LED kjørelys

Bildene er kun for illustrerende formål og kan avvike fra standardspesifikasjonene. Ingen rettigheter kan avledes fra bildene.

loading

BOOK PRØVEKJØRING