Nissan Townstar

NYE NISSAN TOWNSTAR

NYE NISSAN TOWNSTAR - TAR OVER FOR E-NV200

Norges mest solgte elektriske varebil gjennom tidene, Nissan e-NV200, får sin etterfølger i nye Nissan Townstar. Med nykommeren får du større batteri, lengre elektrisk rekkevidde og flere innovative sikkerhetsløsninger. Salget starter i 2022.

Nye Nissan Townstar passer godt for små og mellomstore bedrifter som trenger en allsidig varebil med god komfort og plass. Bilen har også en rekke nye funksjoner som mange vil sette pris på.

Økt rekkevidde og mer plass

Mens Nissan e-NV200 hadde en rekkevidde på 200 km kommer nye Nissan Townstar med 285 km rekkevidde WLTP. Townstar har en nyttelast på 800 kg og en tilhengervekt på 1500 kg, noe som gjør bilen mer anvendelig.

Flere nye sikkerhetsløsninger

Nissan Townstar har blant annet intelligent nødbremsing som gjør at den bremser ned hvis det kommer syklister, fotgjengere eller andre hindringer i veien. Veikryss-assistenten gir varsling fra høyre og venstre dersom det kommer biler eller objekter fra sidene og føreren ikke er oppmerksom på disse. Intelligent cruise-kontroll som gjør at bilen følger trafikken og blant annet bremser ned hvis bilen foran senker farten er en av de andre sikkerhetsfunksjonene til Townstar.

Det prisbelønte førerassistansesystemet ProPilot har også fått plass i nye Nissan Townstar. Systemet hjelper sjåføren med å følge trafikken og til å holde bilen innenfor eget kjørefelt.

Kameraer rundt hele bilen

For første gang har Nissan integrert såkalt Around View Monitor (AVM) i denne varebilklassen. Kameraer er plassert rundt hele bilen og gir deg som fører en 360-graders oversikt over området. Dette er svært nyttig, spesielt ved parkering. Townstar har i tillegg parkeringsassistent som kan være til god hjelp spesielt på trange områder.

Praktiske funksjoner

I Townstar kan du lade mobilen trådløst! Det er mulig å koble til Apple CarPlay/Android Auto. Det betyr at du kan benytte noen av appene du har på telefonen din også i bilen, slik som for eksempel musikkapper og kart. Bilen er også koblet til eCall-systemet (emergency call). Dersom bilen skulle havne i en ulykke vil det automatisk opprettes en taleforbindelse med nærmeste alarmsentral (110). Opplysninger om hvor ulykken har skjedd vil bli sendt til sentralen. Det er også mulig å trykke på SOS-knappen manuelt dersom du for eksempel er vitne til en ulykke.

8 års garanti på batteriet

Nissan Townstar har 5 års/160 000 km garanti på bilen og 8 år/160 000 km garanti på batteriet.

Interessert i Nissan Townstar?

Nissan Townstar kommer for salg i løpet av 2022, med forventet levering samme år. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og et tilbud på bilen. Du kan også registrere interessen din i skjemaet under så vil vi holde det oppdatert når vi har mer informasjon.

Les pressemeldingen om Nissan Townstar.

Meld din interesse

loading