logo

Nissan Qashqai- Meld din interesse

HELT NYE NISSAN QASHQAI

Den ultimate crossoveren

Helt nye Nissan Qashqai har alltid vært ledende på design, og den nye utgaven gir et helt nytt bilde av en SUV med kraftige proporsjoner, brilliant LED-belysning og store 20″ lettmetallfelger. Dessuten vil du med flere farger enn noen annen crossover garantert synes i mengden.

Meld din interesse

Mild hybrid

Effektiv kjøring har aldri vært mer spennende

Opplev kjørespenning som aldri før med to nye drivlinjer. Qashqais nye milde hybrid-drivlinje forbedrer effektiviteten. Qashqai med fremtidig e-POWER-drivlinje (6) kombinerer elektrisk bilteknologi med bekvemmeligheten og kjennskapen til en bensinmotor for å gi øyeblikkelig akselerasjon, uovertruffen mykhet og en hviskende stille kjøretur som i en elbil.

Qashqai Premiere Edition

Premiere Edition består av «cutting edge» design, forbedret samspill mellom glasstak og takrails, og har alt av avanserte teknologier for å avhjelpe fører, inkludert ProPILOT med Navi-Link (1), trådløs Apple CarPlay og en effektiv, responsvillig mild hybrid drivlinje (2).

Helt nye Qashqai bringer en ny æra til SUV-segmentet med stilige, kraftfulle linjer som skiller seg ut fra mengden. Et aerodynamisk eksteriør sørger for mindre luftmotstand, gir bedre drivstoffeffektivitet, og bilens kompakte proporsjoner med bruk av materialer som reduserer CO2-avtrykket understreker det hele.

ProPILOT med Navi-Link

Gjør pendlingen enklere ved å opprettholde den innstilte avstanden, og hjelper deg med å holde posisjonen i kjørefeltet. 

10,8" Head-Up Display (HUD)

HUD-displayet vise informasjon, som foe eksempel skilt med fartsgrenser, i føres synsfelt gjennom projeksjon på frontruten. 

12,3" Full TFT

Med ulike tilpasningsbare alternativer lar instrumentjkjermen på 12,3″ deg skreddersy visningen etter dine egne ønsker.

Kjøreassistanse og sikkerhetsteknologi

Et komplett utvalg av teknologier som følger med rundt deg.

loading