Nissan QASHQAI

Acenta 2WD med e-POWER

FRA kr 502 700,-

Nå i butikk – Klar for prøvekjøring!

EN UNIK DEL-ELEKTRISK KJØREOPPLEVELSE

Nissan QASHQAI med e-POWER teknologi

Nissan Qashqai er tilgjengelig med 2WD eller 4WD, med to del-elektriske drivlinjer: Mild Hybrid og e-POWER.

Elektrifisert kjøreglede med den nye e-POWER-drivlinjen for Nissan Qashqai. Uten lading. Denne unike teknologien er annerledes enn teknologien til en tradisjonell hybridmotor. Den består av en bensinmotor som hele tiden lader opp en mer responsiv batteridrevet motor.  Dette gir en mer stillegående og forbedret drivstoff-effektiv kjøretur.

Nissan QASHQAI Acenta 2WD med e-Power inkludert utstyr/egenskaper:

  • Forhjulstrekk
  • 17″ alufelger (215/65/R17)
  • Nissan Connect infotainmentsystem med 8″ berøringsskjerm
  • Oppvarmede forsetet, ratt og frontrute
  • Intelligent nøkkel
  • Appel CarPlay og Android Auto
  • Trådløs mobillader
  • Stoffseter i Black
  • Automatisk 2-soner klimakontroll med pollenfilter

MILD HYBRID

Effektiv kjøring har aldri vært mer spennende

En mild hybrid viser at selvom forbruk og utslipp er forbedret i en SUV kan det allikevel føre til økt kjøreglede. Mild hybrid-systemet består av et lithium batteri som regenererer effekt fra bremsing. Denne lagrede effekten lar motoren stoppe ved lave hastigheter (under 30 km/t) eller ved en stopp, og dette sørger for redusert forbruk og utslipp av CO2[2]. Videre, så har vi brukt aluminium i dører, panser og skjermer for å spare vekt, og igjen redusere forbruk/utslipp og øke ytelsene.

E-POWER

e-POWER gjør gleden ved del-elektrisk kjøring mulig uten å måtte lade

Nissans unike e-POWER-teknologi benytter en bensinmotor som lader batteriet og en elektrisk motor som driver hjulene. Den fungerer på samme måte som en elbil, med reduserte utslipp og driftskostnader, men fordi du ikke trenger å lade den må du ikke endre kjørevanene dine. I tillegg til forbrenningsmotoren bruker Nissan e-POWER også regenerativ bremsing til å lade batteriet.

DESIGN

En super evolusjon

I 2007 fant Nissan QASHQAI opp crossoveren med kombinasjonen av kombikupéens kompakthet og SUV-ens funksjonalitet. Og nå kan du møte den nye utgaven av Nissan QASHQAI! Med sin robuste fremtoning, moderne LED-belysning og massive 20″ lettmetallfelger i et aerodynamisk kompakt karosseri, leverer Nissan QASHQAI nok en gang til toppkarakter.

Nissan QASHQAI har alltid vært ledende på design, og den nye utgaven gir et helt nytt bilde av en SUV med kraftige proporsjoner. Du vil garantert skille deg ut i mengden.

FØRSTEKLASSES INTERIØR

Ditt personlige fristed – del med andre som du vil

En følelse av godt håndverk på hvert berøringspunkt, massasjefunksjon i forsetene og en herlig lydgjengivelse fra Bose-systemet. Kan hende du aldri vil forlate den.

Du kan la deg begeistre av Premium skinn eller massasjefunksjonen i fører- og passasjersetet. La deg fascinere av et enda større bagasjerom med ulike anvendelige kombinasjoner. Når du ser hvor romslig kupéen er, kan det hende at du vil synes den er uimotståelig.

KJØREASSISTANSE

Nissan Intelligent Mobility

Nissan Intelligent Mobility gir deg mer tilkobling, trygghet og kontroll på enhver kjøretur. Du kommer til å kjøre med større bevissthet, og kan til og med få kjøreassistanse når du trenger det.

Nå kan du kjøre med mindre stress og mer zen (intuitive opplevelser).
ProPILOT med Navi-link hjelper deg ikke bare med å opprettholde den valgte avstanden og holder deg sentrert i kjørefeltet, den bruker også innebygde kart fra TomTom® slik at systemet kan forutse ting som svinger, kryss, avkjøringer samt justere kjøringen i henhold til disse for en smidigere tur. Det kan til og med justere den valgte hastigheten basert på trafikkskilt.

Bilder kan avvike fra kampanjemodell. Vi tar forbehold om skrive- og trykkfeil. Tilbudet gjelder til 30.11.2022.

Billån kalkulator hos Santander Consumer Bank

Santander er et av Norges største finansieringsselskap når det kommer til lån og leasing av bil.

TA KONTAKT MED OSS

Bruk dette skjemaet til å forespørre mer informasjon eller bestille prøvekjøring av Nissan QASHQAI Acenta 2WD med e-POWER

Billån kalkulator hos Santander Consumer Bank

Santander er et av Norges største finansieringsselskap når det kommer til lån og leasing av bil.

Rente 0,9%
*Subsidiekampanje lån: Subsidiert rente (0,9 %) i 36 mnd som deretter justeres til gjeldende markedsrente. 6,20 % nom./7,55 % eff. 35 % egenkapital. Lånebeløp 290 000 kr o/5år. Kostnad 56 385 kr. Totalt 346 385 kr.
Prisene er gjeldende fra 01.01.2020

TA KONTAKT MED OSS

Bruk dette skjemaet til å forespørre mer informasjon eller bestille prøvekjøring av Nissan Leaf

loading

BOOK PRØVEKJØRING