Mazda MX-30 ELBIL

Introduksjonspris First Edition

FRA Kr 259 900,-

Inkl. vinterhjul
Kundeverdi kr 20 000,-

RENTEKAMPANJE 1,69%*

*Fra 0 kr i egenkapital på lån. 10% i startleie på leasing.

VÆR BLANT DE FØR­STE TIL Å EIE VÅR NYE MAZDA MX-30 EL­B­IL

Mazda MX-30 First Edition er meget godt utstyrt med bl.a. adaptiv cruise control, head-up display, ryggekamera, Adaptivt LED front- og fjernlys og elektrisk justerbart førersete med minnefunksjon.

Bestill nå og få muligheten til å bli en av de første til å eie Mazda MX-30 First Edition.
Ved bestilling av din Mazda MX-30 nå får du også vinterhjul inkludert i prisen, verdi kr 20 000,- 

HELT NY, HELT ELEK­TRISK, HELT MAZDA

Høsten 2020 lanserer vi helt nye Mazda MX-30, vår første elektriske kompakt SUV. Bilens iøynefallende freestyle-dører og menneskesentrerte design gjør at den skiller seg ut som en ny kategori blant Mazdas modeller. 

Sett deg inn i en romslig håndverksmessig utført kupè. Bærekraftige interiørdetaljer med materialer som er nøye valgt ut pga sine unike teksturer og kvaliteter. Opplev Mazdas unike kjøreegenskaper og stabilitet. Komfortabel rekkevidde for det du skal hver dag – arbeid, familie, venner eller trening. 

SPESIFIKASJONER MAZDA MX-30

Bilens design viser en ny retning av og et nytt uttrykk for det prisvinnende designspråket “Kodo — Soul of Motion”. Under temaet “Human Modern” har Mazda skapt et originalt design som er trukket i en mer futuristisk retning enn det vi kjenner fra øvrige produkter i Mazdas seneste produktgenerasjon. En hovedsaklig enkel formgivning er, sammen med en coupé-aktig taklinje, med på å gi Mazda MX-30 et elegant, men kraftfullt utseende. Designets karaktér blir ytterligere forsterket av bilens bakhengte «freestyle»-dører som sender tankene tilbake til Mazdas ikoniske sportsbil RX-8. Dørene kan åpnes med en vinkel på 82 grader foran og 80 grader bak for enkel inn og utstigning.

Bilens dimensjoner er tilnærmet lik de på Mazda CX-30 (se sammenligning i tabell nedenfor), hvilket plasserer bilen i det populære kompakt-SUV segmentet.

Lengde 4,395 m · Bredde 1,795 m · Høyde 1,570 m · Akselavstand 2,655 m 

Interiørdesign: Tre skjermer, flytende midtkonsoll og miljøvennlige materialer.

Førermiljøet kjennetegnes av at tre digitale skjermer omkranser føreren; et 7″ digitalt hovedinstrument, en 8,8″ midtstilt infotainmentskjerm og en helt ny 7″ berøringsskjerm som hovedsaklig betjener klimaanlegget.

Spesielt for MX-30 har Mazda fokusert på å benytte bærekraftige og miljøvennlige materialer i interiøret. Derfor er skinnsetene erstattet med kunstskinn og tekstilmaterialer, dørpaneler er i et materiale laget av resirkulert plast, og det er brukt miljøvennlig kork på deler av den flytende midtkonsollen. Korkelementet er et hint tilbake til Mazdas start som korkprodusent under navn Toyo Cork Kogyo Co. Ltd i 1920.

DU KAN LADE SOM DU VIL

Ombordladeren i helt nye Mazda MX-30 støtter lading med Type 2 kontakt eller CCS-standard for hurtiglading. Den støtter hurtiglading med hastighet inntil 50kW, som betyr at batteriet kan hurtiglades til 80% på 30-40 min. Installerer du en ladestasjon til hjemmelading kan også lade om natten slik at du alltid er klar for en kjøretur neste morgen. 

200 km*
REKKEVIDDE MX-30
(*IKKE ENDELIG BEKREFTET)
10 870
ANTALL OFFENTLIGE LADEPUNKTER I NORGE PR JUNI 2019

Alle kampanjepriser gjelder lagerbiler. Begrenset antall biler. Bilder kan avvike fra kampanjemodell.
Vi tar forbehold om skrive- og trykkfeil. Tilbudet gjelder til 31.10.2020

Billån kalkulator hos Santander Consumer Bank

Santander er et av Norges største finansieringsselskap når det kommer til lån og leasing av bil.

TA KONTAKT MED OSS

Bruk dette skjemaet til å forespørre mer informasjon eller bestille prøvekjøring av Mazda MX-30

Billån kalkulator hos Santander Consumer Bank

Santander er et av Norges største finansieringsselskap når det kommer til lån og leasing av bil.

TA KONTAKT MED OSS

Bruk dette skjemaet til å forespørre mer informasjon eller bestille prøvekjøring av Mazda MX-30

loading

BOOK PRØVEKJØRING